Reuzen krokodil doodgeschoten. Politie zoekt de schutter. (buitenland)

…De enorme krokodil was volgens een expert mogelijk vijftig tot zeventig jaar oud. Het gaat mogelijk om de grootste krokodil in dertig jaar…

De Australische politie is een onderzoek begonnen naar de dood van een ruim 5 meter lange krokodil. Het dier zou zijn doodgeschoten.

De schutter riskeert een jarenlange celstraf en een forse boete. De autoriteiten haalden de krokodil deze week na een tip uit een rivier in Queensland. Het dier was vermoedelijk al enkele dagen dood toen iemand het kadaver zag drijven en alarm sloeg.
Grootste krokodil in 30 jaar
[quads id=1]
De enorme krokodil was volgens een expert mogelijk vijftig tot zeventig jaar oud. Het gaat mogelijk om de grootste krokodil in dertig jaar

Politiemensen hebben het kadaver al onderzocht, maar laten ook nog een autopsie uitvoeren. Ook activisten willen weten wie achter de dood van de krokodil zit. Dierenrechtenorganisatie PETA looft een beloning van maximaal 5000 dollar (ruim 3300 euro) uit voor informatie over de dader.
[quads id=1]
Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.