Over de moord mijn nicht Agatha Derby

derby agatha Suriname

…Mijn nicht was een HARDWERKENDE vrouw! She had her own. Het doet pijn om al die negatieve reacties te lezen….

“Ik heb me nog nooit zo machteloos gevoeld. Je nicht wordt van haar leven beroofd, de dader leidt de politie naar de plek waar hij haar verborgen heeft (onder haar bed!) in haar dorp.
[quads id=1]
De dader verklaart een heleboel onwaarheden als mijn nicht zou een “GT meid” zijn en geen bewoonster van nw. Koffiekamp. De politie neemt het aan.

Hij vertelt ook de reden waarom hij haar vermoord heeft. Een groffe leugen natuurlijk, de zoveelste uberhaupt. En de pers En kps??? Die kiezen ervoor om de leugen te publiceren! Welk geld?? Waar zijn de feiten??

En daarna om de reacties te lezen over ignorant people die zeggen dat ‘a meid no bem njang a mang moni’ . Ik kan me niet voorstellen!!

Mijn nicht was een HARDWERKENDE vrouw! She had her own. Het doet pijn om al die negatieve reacties te lezen.

My family is at a loss, twice.”

~Sabrina~
[quads id=1]

Bekijk hier meer updates op social media:

Foto’s en bericht binnengekomen via Facebook
Bovenstaande is een reactie op dit bericht van de politie:

38-jarige vrouw om geld vermoord door vriend

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save

Save