49-jarige man schiet ex-vrouw neer en pleegt zelfmoord

0

…Volgens de familie is dit echtpaar al 6 maanden gescheiden en liep de vrouw vaker van huis weg. Zij had samen met haar zoon haar vertrek bij haar ouders genomen. …

Man schiet ex-vrouw neer en pleegt zelfmoord. De 49-jarige Kenneth Babollal heeft donderdagavond zijn ex-vrouw Sandhia Mahabier van het leven beroofd en daarna de hand aan zichzelf geslagen.

Dit drama voltrok zich aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Houttuinweg. Volgens de familie is dit echtpaar al 6 maanden gescheiden en liep de vrouw vaker van huis weg. Zij had samen met haar zoon haar vertrek bij haar ouders genomen.

De man is gisteravond gewapend bij zijn ex-vrouw geweest en heeft haar eerst geschoten en daarna zichzelf. De politie van Lelydorp heeft beide lijken in beslag genomen.

foto Actionnieuws

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Save

Save

Comments are closed.