49-jarige man schiet ex-vrouw neer en pleegt zelfmoord

…Volgens de familie is dit echtpaar al 6 maanden gescheiden en liep de vrouw vaker van huis weg. Zij had samen met haar zoon haar vertrek bij haar ouders genomen. …

Man schiet ex-vrouw neer en pleegt zelfmoord. De 49-jarige Kenneth Babollal heeft donderdagavond zijn ex-vrouw Sandhia Mahabier van het leven beroofd en daarna de hand aan zichzelf geslagen.
[quads id=1]
Dit drama voltrok zich aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Houttuinweg. Volgens de familie is dit echtpaar al 6 maanden gescheiden en liep de vrouw vaker van huis weg. Zij had samen met haar zoon haar vertrek bij haar ouders genomen.

De man is gisteravond gewapend bij zijn ex-vrouw geweest en heeft haar eerst geschoten en daarna zichzelf. De politie van Lelydorp heeft beide lijken in beslag genomen.

foto Actionnieuws

[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save

Save