Vide – 45 jaar gevangenis voor moord op 19-jarie Miss Honduras

…hij ruzie had gekregen met zijn vriendin, de oudere zus van schoonheidskoningin María José Alvarado Muñoz. Ruíz ging naar verluidt door het lint omdat zijn partner met een andere man zou hebben …

De man die Miss Honduras vermoordde, krijgt 45 jaar gevangenisstraf. De man die drie jaar geleden Miss Honduras en haar zus vermoordde, is veroordeeld. Het hooggerechtshof achtte de man schuldig.

Hij moet 45 jaar in de gevangenis doorbrengen.

Verjaardagsfeest
Plutarco Ruíz schoot de vrouwen in november 2014 dood op zijn verjaardagsfeest. Dat gebeurde nadat hij ruzie had gekregen met zijn vriendin, de oudere zus van schoonheidskoningin María José Alvarado Muñoz. Ruíz ging naar verluidt door het lint omdat zijn partner met een andere man zou hebben gedanst.
[quads id=1]
Begraven
De twee vermoorde vrouwen waren eerst een tijd vermist. Uiteindelijk toonde de dader de plek waar hij de zussen had begraven: langs de oever van een rivier in de provincie Santa Barbara.

Miss Worldverkiezing
De negentienjarige Maria José Alvarado werd in april 2014 gekroond tot Miss Honduras en zou de maand daarna meedoen aan de Miss Worldverkiezing in Londen. In een statement schreef de voorzitter van de Miss World Organisation dat iedereen kapot was van het nieuws en het verlies van deze twee jonge vrouwen.

Bekijk hier de video voor meer informatie omtrent de zaak:
[quads id=1]

Bron: HLNbe
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.