Levenloos lichaam van de 21-jarige in goot aangetroffen

…Gelet op de aangetroffen sporen kan ervan uit worden gegaan dat hij daarbij is gevallen en is hij met zijn gelaat in de drassige bodem beland….

Levenloos lichaam jongeman in goot aangetroffen. Na de melding via de Centrale Meldkamer van een lijk in een goot aan de Nieuwzorgweg op woensdag 20 september, deed de politie van Santo Dorp de plek aan.

Het levenloze lichaam van de 21-jarige Cedric Sjaberin is aangetroffen. Een ingeschakelde arts heeft de natuurlijke dood geconstateerd.
[quads id=1]
Volgens verklaring van aangetroffen bloedverwanten was Cedric bekend met epilepsieaanvallen. Vermoedelijk probeerde Cedric in de nachtelijke uren zijn woning via een smalle plank die over een vier meter brede goot/kanaal is geplaatst, te bereiken. Gelet op de aangetroffen sporen kan ervan uit worden gegaan dat hij daarbij is gevallen en is hij met zijn gelaat in de drassige bodem beland.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
[quads id=1]
Eerdere berichten:

20-jarige dood aangetroffen in Een goot

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.