38-jarige vrouw om geld vermoord door vriend

moeder broer Suriname

…Bij haar had hij geruime tijd geld gespaard. Op de bewuste avond vroeg hij Agatha naar het geld .. De vrouw weigerde dat af te staan…

‘Barba’ brengt vriendin om het leven. De recherche van regio Midden heeft op woensdag 20 september de 32-jarige Claudio S. meer bekend als ‘Barba’ ingesloten.
[quads id=1]
De verdachte is door een familielid overgebracht naar het politiebureau. Volgens verklaring van “Barba” heeft hij in de avond van dinsdag 19 september zijn 38-jarige vriendin Agatha Derby om het leven gebracht. Naar zijn zeggen vertoefde hij samen met zijn vriendin voor werkzaamheden te Nieuw Koffiekamp. Bij haar had hij geruime tijd geld gespaard. Op de bewuste avond vroeg hij Agatha naar het geld om naar de stad te komen. De vrouw weigerde dat af te staan. Er ontstond een woordenwisseling gevolgd door een schermutseling tussen hen. Op een bepaald moment heeft hij haar keel dichtgedrukt en viel ze bewusteloos neer.

Claudio liet haar alleen achter, sloot de woning af en liep naar een familielid dat woonachtig is te Brownsweg. Aan het familielid vertelde hij dat hij zijn vriendin heeft vermoord.
[quads id=1]
De recherche van regio Midden deed samen met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM)Nieuw Koffiekamp aan en trof het levenloze lichaam aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen en is Claudio alias ‘Barba’ achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.