Video – Baby’tje geboren op de Amsterdamse snelweg.

…De vader, die de auto bestuurde, wilde met de vrouw naar het ziekenhuis. ‘In het Boven het IJ-ziekenhuis was geen plek en het OLVG-West bleek een afslag te ver’, laat hij weten aan AT5….

Een vrouw is vannacht om 5.22 uur bevallen op afrit S105 van de A10. Meerdere politieauto’s en een ambulance werden opgeroepen. De verloskundige, die achter het gezin aan reed, heeft de bevalling begeleid.

[quads id=1]

De bevalling is goed verlopen. Het jongetje werd in de auto geboren en is daarna naar een ziekenhuis gebracht.

De vader, die de auto bestuurde, wilde met de vrouw naar het ziekenhuis. ‘In het Boven het IJ-ziekenhuis was geen plek en het OLVG-West bleek een afslag te ver’, laat hij weten aan AT5.

Het stel woont in Noord en had niet verwacht dat de bevalling zo snel zou plaatsvinden. ‘Onze verloskundige had ons gelukkig vooraf de noodprocedure uitgelegd voor als het toch mis ging. Zij kwam nadat we stilstonden dan ook direct naar ons toe om de bevalling te begeleiden.’

Voorbeeldfoto

[quads id=1]
De drie zijn inmiddels weer thuis.
Bevallen in de auto? Dat kan ook. Bekijk hier een ongelooflijke video van een autobevalling:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.