Overleden – 27-jarige Jermaine de Wind

Lieve kleine, dikkop, jonjo. Op 14 september om 18.27 uur kreeg je eindelijk weer een glimlach op je lippen. Intens verdrietig zijn wij, maar ook heel dankbaar dat jij het onderste uit de kan hebt mogen halen. Loslaten was het moeilijkste wat er is. Niet meer willen vasthouden, maar ondersteunen en aan je zijde staan. Minder angst hebben voor wat komen gaat en meer liefhebben.

♥️

Overleden

Jermaine de Wind

Zaterdag 23 september om 12.30 uur. Laten we met z’n allen de laatste eer bewijzen en langs de rouwroute staan of met het eigen vervoer aansluiten en zoveel mogelijk lawaai maken. Voor Jermaine, voor de laatste keer. Ik wil mensen met motors vragen om voor 12.30 uur te verzamelen bij het Uitvaartcentrum op de Karel Boddenweg 7 in Tilburg. Voor details zie hieronder ♥️♥️♥️