Video – Kenny B zingt titelsong nieuwe Nederlandse film

Suriname muziek

… „Ik heb hem ooit eerder wel eens een bericht gestuurd om samen eens een duet te doen, dus ik vind het helemaal te gek!”…

Kenny B en acteur Martijn Fischer hebben samen de titelsong van de nieuwe Nederlandse familiefilm Dikkertje Dap ingezongen. De sing along-videoclip is vanochtend op YouTube gelanceerd, zo heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt.
[quads id=1]
Fischer speelt in de film de opa van Dikkertje Dap. „Voor de titelsong zochten we iemand om het in duetvorm te doen en Kenny B stond bij mij al heel lang hoog op mijn lijstje”, vertelt hij. „Ik heb hem ooit eerder wel eens een bericht gestuurd om samen eens een duet te doen, dus ik vind het helemaal te gek!”

Ook zanger Kenny B, bekend van de hit Parijs, heeft genoten van deze samenwerking: „Ik heb veel kinderen die fan zijn, maar nooit echt gewerkt aan een kinderliedje. Maar het voelt heel goed en smaakt zelfs naar meer! Het is voor mij een hele eer om hier met Martijn te staan.”
Dikkertje Dap

In Dikkertje Dap, gebaseerd op het bekende rijmpje van Annie M.G. Schmidt, verheugt de 4-jarige Dikkertje zich samen met zijn beste vriend Raf de giraf op zijn eerste schooldag. Als blijkt dat giraffen niet naar school gaan verzint hij een plan.
[quads id=1]
De film is geregisseerd door Barbara Bredero ( Mees Kees 1, 2 en 3). Dikkertje Dap beleeft de wereldpremière op 24 september op het Nederlands Film Festival en draait vanaf 4 oktober in de bioscoop.
Bekijk en luister hier naar onze eigen Kenny:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.