Bekendmaking – Wegafsluiting te Saramacca

…in de periode van donderdag 21 september om 10 uur tot en met zaterdag 23 september 2017 gesloten zal zijn voor alle verkeer….

Bekendmaking. De districtscommissaris van Saramacca maakt hierbij bekend, dat in verband met infrastructurele werkzaamheden bij de duikers op de hoek van de Sopropo- en de Tijgerkreek Westweg, de Sopropoweg in de periode van donderdag 21 september om 10 uur tot en met zaterdag 23 september 2017 gesloten zal zijn voor alle verkeer.
[quads id=1]

Personen die als eindbestemming Sopropoweg hebben, moeten in de bovengenoemde periode gebruik maken van de Sumatra- en de Borneoweg.

Groningen,19 september 2017
De Districtscommissaris
van Saramacca,
[quads id=1]
w.g.
Dhr. L. Doebay.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.