38-jarige vrouw wil man neersteken ivm relatieproblemen

vriendin Paramaribo

…Toen hij gehurkt zat bij de koffer in de voortuin, kwam zijn vrouw op hem afgerend met twee messen gestrekt voor zich….

Een 38-jarige vrouw uit Etten-Leur is zondagavond gearresteerd nadat zij op haar echtgenoot was afgerend met twee messen. Hij was naar huis gekomen om een koffer met kleding en schoenen op te halen.
[quads id=1]
Toen hij gehurkt zat bij de koffer in de voortuin, kwam zijn vrouw op hem afgerend met twee messen gestrekt voor zich. Ze kwam net op tijd ten val, waarna haar echtgenoot en de buurman de messen konden afpakken. Hierna werd de politie gebeld. Bij haar arrestatie verzette ze zich hevig; volgens de politie schreeuwde ze en schopte de vrouw een agent meerdere malen tegen zijn been.

Haar 43-jarige man, die wegens relationele problemen (tijdelijk) ergens anders woont, heeft aangifte gedaan. Hij is niet gewond geraakt. De vrouw heeft een hoofdwond, ze claimt dat ze geduwd werd.
[quads id=1]

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.