Voetganger gisteren overleden na aanrijding met personenauto

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

…heeft de autobestuurder bij het slecht verlichte weggedeelte de voetganger die aan de linkerzijde van de weg liep onderschept….

De ongeveer 65-jarige Ghabradj Mahadew is op zondag 17 september door een personenauto aangereden aan de Larecoweg in het district Saramacca.
[quads id=1]
De politie van Saramacca deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd Ghabradj in bewusteloze toestand aangetroffen op het wegdek. Onderzoek wees uit dat de autobestuurder over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit Calcutta en ging richting de Kwattaweg. Ter hoogte van de kruising van de Palulu- en de Larecoweg heeft de autobestuurder bij het slecht verlichte weggedeelte de voetganger die aan de linkerzijde van de weg liep onderschept.

Door de slag kwam het slachtoffer vermoedelijk tegen de voorruit van de auto aan en viel vervolgens op het wegdek. Per ontboden ambulance is Ghabradj die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft afgevoerd naar de RGD-poli te Tijgerkreek. Bij aankomst op de poli vertoonde de voetganger geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de chauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd.
[quads id=1]
De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze voetganger landelijk op 58.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.