Video – Petflessen probleem aan de waterkant

…Wanneer zullen we leren luisteren naar de natuur? Is het echt zoveel moeite om heel klein in je eigen omgeving te starten? Houd het schoon, vervuil niet en recycle zoveel als mogelijk..

Afgelopen zaterdag: Clean up actie aan de Waterkant met Green Heritage Fund Suriname. We beseffen ons dat dit maar een begin is maar we willen mensen bewust maken. Bewust van de vervuiling op land die we naar de zee brengen met alle schade van dien.
[quads id=1]
Bewust van het feit dat het nog niet te laat is. Laat, maar niet té laat om in actie te komen. We hebben veel mensen gesproken en zijn veel aangesproken. Als je dit ook aanspreekt en je bent geschokt door de beelden… Dan zien we je graag de volgende keer!

Wanneer zullen we leren luisteren naar de natuur? Is het echt zoveel moeite om heel klein in je eigen omgeving te starten? Houd het schoon, vervuil niet en recycle zoveel als mogelijk.
U weet toch wel waar u uw flessen kunt deponeren? Mocht u nog twijfelen, check dan de locaties van de inzamelbakken op onze website.

Bekijk hier de video omtrent de cleanup actie. Let op video kan schokkend overkomen:
[quads id=1]

Bron: Support Recycling Suriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.