Video – Heeft Kevin Hart een ‘buitenvrouw’ terwijl vrouwtje zwanger is?

…Er zouden verschillende video’s bestaan waarop Chocolate Droppa het gezellig zou hebben met een andere vrouw….

De vrouw van Kevin Hart is hoogzwanger en moet volgens TMZ bovenop die moeilijke taak mogelijk ook zien te verwerken dat haar echtgenoot is vreemdgegaan. Er zouden verschillende video’s bestaan waarop Chocolate Droppa het gezellig zou hebben met een andere vrouw.
[quads id=1]
De 38-jarige comedian geeft nergens toe dat hij is vreemdgegaan, maar biedt wel publiekelijk zijn excuses aan op Instagram voor ‘fouten’ die zeer recentelijk hij had kunnen voorkomen. Een maand geleden vierden ze nog samen op Maui dat ze al een jaar getrouwd waren.

Kevin Hart gaat op Insta diep door het stof met een publieke excuses gericht aan zijn vrouw Eniko en kinderen voor fouten die hij onlangs heeft gemaakt en waar hij enorm spijt van heeft. “Dit is een shitty moment waarop je weet dat je fout zit en er geen excuses zijn voor je fouten,” zegt de comedian op zijn socials. Ook horen we Kevin zeggen dat iemand een financieel slaatje uit de situatie probeerde te slaan. Hij vond het echter een beter idee om de fouten eerlijk toe te geven.
[quads id=1]
Een woordvoerder van Kevin Hart heeft TMZ inmiddels bevestigd dat iemand de comedian probeerde te chanteren, maar daarin faalde. Door een lopend politieonderzoek kunnen ze op dit moment niet meer loslaten.

Bekijk hier de video waarin de Kevin zijn excuses aanbiedt aan vrouw en kids:

Bron: BALLINNN
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.