Broer schiet zus en vriendin per ongeluk neer

jachtgeweer Suriname

…middernacht zijn zus en een vriendin van zijn zus als wild gezien. Hij heeft toen in hun richting geschoten. Beide personen zijn door het afgevuurde schot geraakt….

Broer ziet zus en vriendin aan als wild en schiet gericht. Een schietincident heeft zich afgelopen zondag voltrokken in het Mapanegebied in het politieressort van Paranam.
[quads id=1]
Een man die met zijn familie in een kamp te Kasiwinica vertoefde heeft omstreeks middernacht zijn zus en een vriendin van zijn zus als wild gezien. Hij heeft toen in hun richting geschoten. Beide personen zijn door het afgevuurde schot geraakt.

De slachtoffers zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie van Paranam heeft maandag de schutter aangehouden en hem na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Beide slachtoffers zijn buitenlevensgevaar.
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.