18-jarige doet aangifte wegens verkrachting aan de Noorpolderweg!

0

…Een 18-jarige dame verklaarde dat zij door twee mannen is verkracht. Als overtuiging heeft zij haar bebloede kleding overhandigd aan de politie. …

De politie van Kwatta heeft op zondag 17 september een aangifte opgenomen met betrekking tot een verkrachting. Een 18-jarige dame verklaarde dat zij door twee mannen is verkracht. Als overtuiging heeft zij haar bebloede kleding overhandigd aan de politie.

De sterke arm heeft in het belang van het onderzoek het slachtoffer verwezen naar de Spoedeisende Hulp om vast te stellen wat er allemaal kan zijn gebeurd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Dit geval heeft zich voorgedaan aan de Noordpolderweg.

De daders zijn nog niet aangehouden. Hoe het geval precies heeft plaatsgevonden, is nog niet bekend. Het slachtoffer wordt na medische behandeling uitgebreid gehoord.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.