Video -Tiener dood gevonden in vriezer na avond stappen (buitenland)

Kenneka Jenkins, het 19-jarige meisje dat vorige week dood werd aangetroffen in een inloopvriezer van het Crowne Plaza Hotel in Chicago, liep vlak voor haar dood strompelend door het hotel. Dat is te zien op bewakingsbeelden. Wat er precies is gebeurd, dat weet nog niemand. Eerder die avond was ze met vrienden op stap. Haar moeder vermoedt een misdrijf, maar de politie twijfelt.
[quads id=1]
Het onderzoek naar de dood van de jonge vrouw loopt nog. Onder meer de vrienden met wie Kenneka uitging, worden uitgebreid ondervraagd. Op social media is een video te zien van de bewuste avond waarop te zien is hoe Kenneka en haar vrienden samen muziek luisteren in een van de hotelkamers. Voor zover bekend is ze daarna verdwenen. Ook de bewakingsbeelden van het hotel worden bekeken.

De politie gaf gisteren zes clips van beveiligingscamera’s vrij nadat er dagenlang in de media gespeculeerd werd over de doodsoorzaak van Kenneka Jenkins. Agenten vertelden na de vondst van het lichaam aan de moeder van Kenneka, Teresa Martin, dat haar dochter vermoedelijk onder invloed was toen ze de vriezer binnenging. Martin twijfelde openlijk aan dit verhaal. Ze was overtuigd dat haar dochter de zware deur van de industriële vriezer in haar eentje nooit zou kunnen openen en sluiten als ze dronken was geweest.

De vrijgegeven videobeelden lijken de conclusie van de politie te ondersteunen. Duidelijk is dat Kenneka Jenkins vlak voor haar dood moeite had om te lopen. Ze strompelde in het hotel uit een lift, gebruikte de muren om haar evenwicht te bewaren en liep waggelend naar de keuken waar ze uit beeld verdween vlakbij de ingang van de inloopvriezer. De camera registreerde geen andere personen in de buurt van de vriezer totdat Kenneka er dood werd aangetroffen.
[quads id=1]
Het is niet bekend wie het lichaam van Kennenka in de vriezer heeft gevonden, of hoe het daar terecht is gekomen. Ook wil de politie niets zeggen over de staat van het lichaam. De vriezer waar zij in werd gevonden, stond aan, maar werd niet meer gebruikt om eten in op te slaan.

Een autopsie heeft vooralsnog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak gebracht. Het kan nog weken duren vooraleer het toxicologisch onderzoek is afgerond.

Luister hier naar de mama van het meisje:

Bekijk hier nog een andere video omtrent de vreemde zaak:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.