Video – Man vermoordt zoon uit wraak op ex (buitenland)

…na de scheiding van de rechtbank de toestemming om af en toe een dag te spenderen met zijn zoon, zeer tegen de zin van zijn ex….

Man vermoordt zoontje na vechtscheiding met ex. Een Amerikaanse vader heeft op een gruwelijke manier wraak genomen op zijn ex-vrouw, nadat de twee in een vreselijke vechtscheiding verwikkeld waren geraakt. De vader kreeg na de scheiding van de rechtbank de toestemming om af en toe een dag te spenderen met zijn zoon, zeer tegen de zin van zijn ex. De Amerikaanse Aramazd Andressian (35) nam de kleine Piqui (5) mee naar Disneyland voor een dagje plezier.
[quads id=1]
In april van dit jaar ging Piqui zelfs een hele week bij zijn vader logeren. De laatste dag van die vakantie trokken vader en zoon naar Disneyland, want het was de droom van Piqui om op de foto te gaan met Mickey Mouse. Toen ze ’s avonds maar niet kwamen opdagen bij zijn ex-vrouw Ana, werd zij ongerust en ze waarschuwde de politie. De volgende dag vond een wandelaar de vader, op 225 kilometer van het pretpark. Volgens de politie had hij een overdosis pillen genomen. Van Piqui was geen spoor te bekennen.

Al snel begon de politie te vermoeden dat de man iets met de verdwijning van zijn zoon te maken had. Uiteindelijk brak Andressian tijdens een van zijn ondervragingen en bekende dat hij zijn zoon had vermoord. Hij vertelde ook waar hij het lichaam had achtergelaten: bij een boom aan een meer. Volgens de politie was zijn enige motief wraak te nemen op zijn vrouw. Die laatste was kapot van het nieuws.

Tijdens het proces werd ook duidelijk hoe de man de moord had uitgevoerd. Hij had zijn zoon verstikt met zijn eigen jas. Die werd teruggevonden in de auto van de vader. ,,Ik hoop dat het beeld je je hele verdere leven achtervolgt”, aldus Ana. ,,Ik ben zelf ook gestorven op de dag dat mijn zoon stierf.”
[quads id=1]
De moordenaar kreeg uiteindelijk levenslang en kan op z’n vroegst over 25 jaar vrijkomen.

Bekijk hieronder de video waarom de moeder van het jongetje haar ex emotioneel toespreekt tijdens de rechtszitting:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.