Gewelddadige vader doodt zijn gezin en pleegt zelfmoord (buitenland)

…Volgens de politie stak hij eerst zijn kinderen, van vier en zeven jaar oud, dood en bracht hij daarna zijn 34-jarige vrouw met een hamer en mes om het leven….

Een 38-jarige man in Oostenrijk, heeft in de nacht van zaterdag op zondag, zijn vrouw en twee dochters gedood. Na zijn daad heeft hij zelfmoord gepleegd. De man woonde sinds vorige maand apart van zijn gezin omdat hij eerder al gewelddadig was tegen zijn vrouw.
[quads id=1]
Volgens de politie stak hij eerst zijn kinderen, van vier en zeven jaar oud, dood en bracht hij daarna zijn 34-jarige vrouw met een hamer en mes om het leven.

Buren die wakker werden van geschreeuw en belde de politie. Toen de politie bij aankomst een poging deed om de deur te forceren, stak de man zichzelf in de borst. De politie zegt dat waarschijnlijk niet meer kan worden achterhaald wat de directe aanleiding was voor het bloedbad.
[quads id=1]
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.