Video – Moedige Jermaine de Wind overleden na keiharde strijd

…Opgeven was voor de Tilburgse fitnessinstructeur geen optie. Hij wilde zijn kinderen, Hayley en Noah, zien opgroeien en oud worden met zijn vriendin Lisette, vertelde hij begin dit jaar….

Jermaine (27) overleden na strijd tegen hersentumoren. Jermaine de Wind (27) uit Tilburg is overleden. Dit hebben bekenden van hem vrijdagochtend aan Omroep Brabant bevestigd. Heel Brabant sloot Jermaine in het hart toen hij een crowdfundings-actie startte voor behandeling in Amerika. Hij had acht tumoren in zijn hoofd en in Nederland konden artsen niks meer voor hem doen.
[quads id=1]
Opgeven was voor de Tilburgse fitnessinstructeur geen optie. Hij wilde zijn kinderen, Hayley en Noah, zien opgroeien en oud worden met zijn vriendin Lisette, vertelde hij begin dit jaar.

De behandeling in Amerika die er uiteindelijk dankzij de hulp van velen kwam, leek in eerste instantie succes te hebben. De tumoren verdwenen. Onlangs kwamen ze echter terug. Omroep Brabant sprak hierover eind augustus nog met zijn vriendin, Lisette van Dijk. Een gesprek dat plaatsvond in het hospice in Amersfoort waar Jermaine werd verzorgd. Praten lukte Jermaine toen al niet meer goed. Daarom sprak Lisette voor hem.

In een boek geschreven door Ineke van Pelt vertelt Jermaine zijn levensverhaal. Maandag zou dit worden gepresenteerd. Het was Jermaine’s grote droom om daar bij te kunnen zijn.

Van Pelt hoopte steeds dat hij die dag nog mee zou mogen maken. Ze zou het boek maandag in Amersfoort aan hem overhandigen, vertelt ze vrijdag aan Omroep Brabant. Ze omschrijft Jermaine als een ‘heel open persoonlijkheid’ en als ‘een vechter’. “Hij heeft geen toffe jeugd gehad. Maar ondanks dat heeft hij heel veel van zijn leven weten te maken.”
[quads id=1]
Op social media reageren veel mensen op het overlijden van Jermaine:

Ook wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Het was een moedige strijd <3

Bekijk hieronder de video omtrent zijn overlijden:

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/25/video-brunswijk-zet-zich-jermain-helaas-nog-genezen-is/

https://www.familienieuws.com/2017/08/30/video-uitvaart-jermaine-wind-geregeld/

 

Bron: omroepbrabant.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.