Moeder steekt vriend neer die naakt op dochter ligt (Buitenland)

…Naar eigen zeggen handelde de vrouw – van wie de naam niet genoemd wordt – uit pure woede. Ze stak haar vriend vijf keer in de borst en één keer in het achterhoofd….

Een vrouw uit Amerika heeft haar 31-jarige vriend dinsdagnacht meerdere keren gestoken met een mes. Naar eigen zeggen omdat ze hem naakt had aangetroffen bovenop haar dochtertje.
[quads id=1]
De politie kwam dinsdag ter plaatse na een nachtelijke oproep. Buren hadden de ordediensten opgebeld nadat een vrouw op straat om hulp had geroepen. “De vrouw zei dat haar vriend haar dochter had proberen te verkrachten en dat ze hem had neergestoken”, zo blijkt uit de politierapporten.

Naar eigen zeggen handelde de vrouw – van wie de naam niet genoemd wordt – uit pure woede. Ze stak haar vriend vijf keer in de borst en één keer in het achterhoofd.

Toch is er voorlopig nog niemand aangeklaagd voor de feiten. De verklaringen van de vrouw, de man én de dochter spreken elkaar namelijk tegen. Volgens de 31-jarige man had de vrouw hem gewoon aangevallen omdat ze bang was dat haar twaalfjarige dochtertje gevoelens aan het krijgen was voor hem.

De politie zal de zaak nu verder onderzoeken.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.