Video – Gezocht: Man die prostitué heeft beroofd (Amsterdam)

…Er wordt gezocht naar mensen die de man herkennen. ‘Hij is zo duidelijk in beeld, er zijn vast mensen die hem herkennen en wij willen weten wie hij is’, zegt een politiewoordvoerder….

De politie is op zoek naar een man die in juni dit jaar op de Oudezijds Achterburgwal een prostituee heeft beroofd van haar telefoon.
[quads id=1]
De twee leken in eerste instantie tot een te zijn gekomen maar krijgen onenigheid, zo is op beelden te zien. De vrouw wil dat hij vertrekt maar hij weigert dit. Er ontstaat een kleine worsteling en de man weet nog net bij vertrek de telefoon van de vrouw weg te grissen.

Er wordt gezocht naar mensen die de man herkennen. ‘Hij is zo duidelijk in beeld, er zijn vast mensen die hem herkennen en wij willen weten wie hij is’, zegt een politiewoordvoerder.

‘Het is natuurlijk te gek voor woorden is: je kan het wel niet eens zijn met de prostituee, maar dat betekent niet dat je dan haar telefoon kan stelen. Mensen met informatie over de dader kunnen contact opnemen met de polite via 0800 6070 of anoniem via 0800 7000.
[quads id=1]
Bekijk hier de video van de jongeman:

Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.