Video – 2 mannen neergeschoten terwijl ze in de auto zaten

…40-jarige Clyde C. die niet aanspreekbaar was. Hij lag op het wegdek met een verwonding ter hoogte van zijn borststreek…

De politie van Latour kreeg in de morgen van donderdag 14 september via de Centrale Meldkamer een melding van een aanrijding tussen twee voertuigen op de hoek van de Frederikshoop- en de Johannes Pontweg.
[quads id=1]
Daar aangekomen troffen de wetsdienaren een andere situatie aan. Betrokken voertuigen waren nergens te zien. Wel trof de politie een menigte aan en de 40-jarige Clyde C. die niet aanspreekbaar was. Hij lag op het wegdek met een verwonding ter hoogte van zijn borststreek. In een winkel op de hoek is Jermain K. (38) aangetroffen met een schotverwonding aan zijn rechter onder been. Hij was aanspreekbaar en verklaarde dat hij met Clyde in een auto zat, toen zij beschoten werden door inzittenden van een zwart gelakte Toyota Auris die hen voorbij reed. Na de daad reed de bestuurder in volle vaart weg.

In de directe omgeving werd het voertuig waarin de twee gewonden zaten aangetroffen met kogelinslagen. Ook vier patroonhulzen van een vuistvuurwapen zijn gevonden. Per ontboden ambulance zijn Jermain en Clyde afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporing.
[quads id=1]
Bekijk hier de video omtrent het schietincident:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.