24-jarige Ritesh besteelt vriend in eigen huis

…De vriend ontdekte kort na het vertrek van de verdachte dat de spullen niet te vinden waren. Hij vermoedde dat Ritesh K. de diefstal had gepleegd en schakelde de politie in….

De politie van het district Saramacca heeft Ritesh K. (24) in de kraag gevat voor diefstal. De jongeman ging op bezoek bij zijn vriend waar hij op een onbewaakt moment een laptop en een mobiele telefoon wegnam. Toen hij van de plaats vertrok, nam hij de spullen mee.
[quads id=1]
De vriend ontdekte kort na het vertrek van de verdachte dat de spullen niet te vinden waren. Hij vermoedde dat Ritesh K. de diefstal had gepleegd en schakelde de politie in. De wetsdienaren hielden Ritesh K. aan. In de woning van de verdachte werden de gestolen laptop en telefoon gevonden en in beslag genomen. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vermoedelijk was hij van plan de gestolen spullen te verkopen.
[quads id=1]
Hoofdinspecteur Harnarain Mohan, gewestelijke politiecommandant van Saramacca, bevestigt de inverzekeringstelling van de verdachte.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save