Video – Surinaamse modellen en ontwerpers krijgen hun kans op de catwalk

…Deze show wordt gehouden op zaterdag 16 september 2017 in de Congreshall…

GLAM Models organiseert het 1ste grootste evenement sinds haar bestaan van bijna 1 jaar. Zij houden een Fashion show genaamd; GLAM Fashion Show, 1st Edition; The Colorfull Edition. Hierbij worden designers in de gelegenheid gesteld om hun unieke design te promoten op de Catwalk en daarentegen krijgen ook de modellen de kans om hun talenten te showen op de catwalk.
[quads id=1]
“Het primaire doel van dit evenement ligt ook in het feit om in indirecte wijze een maatschappelijke bijdrage te leveren in de informele sector”, zegt President en Trainer, Acheber Jamin van deze organisatie.

We moeten jongeren de kans geven om zich te profileren in de gemeenschap. Met deze fashionshow verwacht de organisatie dat de bewustwording onder het bedrijfsleven komt om te kiezen voor haar eigen Surinaamse talent en of product, zegt Dhr. Jamin verder.

“Ik denk dat het nog een stukje werkgelegenheid zal creëren onder de jeugd”.

Deze Show wordt gehouden op; Zaterdag 16 september 2017 in de Congreshall. Inloop: 19.00u | Start: 19.30u | Afloop: 22.30u Voor meer info betreffende de entree mag er contact worden opgenomen met Dhr. Acheber Jamin op: 8283531| Dhr. Gelvin File op: 7176183. Een ieder (Jong & Oud) wordt uitgenodigd om deze special event te komen bijwonen.


[quads id=1]
Save
Bekijk hier de video erover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.