Video – Gratis zwemles voor kinderen tijdens de vakantie

…Vakantie zwemmen is bedoeld voor jongeren van zes tot en met vijfentwintig jaar. Zweminstructeurs meten het niveau van de deelnemers en doen een voorstel over het examen dat afgenomen kan worden….

Ruim 1000 jongeren doen op verschillende locaties in Paramaribo en Nickerie mee aan vakantie zwemmen, een activiteit die wordt geaccommodeerd door het ministerie van Sport- en Jeugdzaken (S en J).
[quads id=1]
Van 25 augustus tot en met 22 september (Paramaribo) en van 1 tot en met 29 september (Nickerie), kunnen de jongeren gratis zwemlessen volgen en eventueel het zwemexamen maken.

De activiteit wordt vanuit de onderafdeling Volks Gymnastiek Beweging (VGB) van het ministerie gecoördineerd. Vakantie zwemmen is bedoeld voor jongeren van zes tot en met vijfentwintig jaar. Zweminstructeurs meten het niveau van de deelnemers en doen een voorstel over het examen dat afgenomen kan worden.

Daar niet alle cursisten op hetzelfde niveau zijn, zullen niet allemaal in staat zijn het zwemexamen te maken. De cursisten die wel zover zijn, krijgen nadat zij het examen succesvol hebben afgerond, een zwemdiploma.
[quads id=1]
De activiteiten worden op diverse locaties in de verschillende districten gehouden te weten Nickerie, Wageningen, Paramaribo bij de Vereniging Officiers Sociëteit (VOS), Commewijne en Koewarasan, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Bekijk hier een video van de activiteiten te Commewijne:

Voor meer informatie omtrent deze en eventueel andere activiteiten. Maakt u contact met Ministerie van Sport- en JeugdzakenHighlights info row image (597) 474508 – 474509

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.