Moeder vermoord zoon zodat hij niet alleen opgroeit (Buitenland)

…De moeder verklaarde te vrezen dat zij zelf zou sterven en wilde haar kinderen niet alleen zien opgroeien in deze wereld. Ze is naar de gevangenis gebracht….

Belgische vermoordt zoon (10) met bijl in zijn slaap. In het België heeft zich vanochtend vroeg een drama voltrokken. Een vrouw doodde rond 4.00 uur haar tienjarige zoontje in zijn slaap met een bijl. Ze dreigde haar 15-jarige dochter ook iets aan te doen.
[quads id=1]
De tiener werd wakker van het lawaai en kreeg het voor elkaar te vluchten naar een buurvrouw. Ze is inmiddels overgebracht naar een ziekenhuis in Luik.

De geesteszieke vrouw heeft volgens Belgische berichtgeving bekend dat ze haar zoon om het leven heeft gebracht. De moeder verklaarde te vrezen dat zij zelf zou sterven en wilde haar kinderen niet alleen zien opgroeien in deze wereld. Ze is naar de gevangenis gebracht.

Het gaat om een weduwe die er niet in slaagde het overlijden van haar man te verwerken. Volgens het parket van Luik was ze depressief sinds het verlies. Haar psychologische toestand zou de afgelopen weken achteruit zijn gegaan.

Er is slachtofferhulp ingeschakeld voor de buren en voor de agenten die de ontdekking deden.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2016/08/27/anoniem-zoon-en-beter-af-als-we-dood/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.