Dronken militair opgepakt nadat hij neef heeft bedreigt met de dood

Dronken militair bedreigt neef met de dood. De politie van Santo Boma heeft afgelopen zaterdagavond een melding binnen gehad van een bedreiging aan de Bomapolder serie 2. Ter plaatse aangekomen trof de politie de aangever.
[quads id=1]
Hij verklaarde dat zijn neef, die een lid is van het Nationaal Leger, hem heeft bedreigd met enig misdrijf tegen het leven gericht. Dagblad Suriname heeft deze informatie geverifieerd bij de M.P. Waarnemend commandant van de M.P., Roy Samuel bevestigt dit voorval.

De politie heeft de M.P. in kennis gesteld waarna de verdachte werd overgebracht naar de M.P. Recherche. De militair in kwestie werd ter ontnuchtering gehouden. Er werd een grondig onderzoek ingesteld waaruit bleek dat de militair niet in het bezit is van een wapen. Hij werd voorgeleid bij een hulpofficier waarna de verdachte na ernstige waarschuwing is heengezonden.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/09/06/video-dronken-civder-veroorzaakt-ongeluk/

Bron:DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.