Anoniem: Ik heb mijn man betrapt met zichzelf

man Suriname

Ik ben Joke en ik ben echt geschrokken toen ik mijn man zag spelen met zichzelf. Ik krijg het beeld maar niet uit mijn hoofd. Maar toen ik het aan mijn vriendin vertelde dat ik mijn man Roche in die toestand heb gezien moest ze heel hard lachen. Ik schaamde me meteen.
[quads id=1]
Ik ben een getrouwde vrouw. We hebben 3 kinderen en mijn oudste zoon is al 18. Ik schaam me dood om te zeggen dat mijn man aan zijn pik loopt te trekken als ik niet thuis ben. Misschien doet hij het altijd al.

Een saai leven

We zijn al samen sinds de lagere school, en natuurlijk door het werk enzo is onze intimiteit een stuk minder dan 20 jaar geleden. De kinderen vreten ook veel energie. We hebben een zoon van 18 en 2 meisjes van 11 en 13.  De meisjes beginnen nu pas een beetje zelfstandig te worden dus onze relatie begon net weer een beetje te bloeien. Ik ben nog geen 40 en mijn man is ook net 40 dus geen reden om zo een saai leven samen te hebben.

Dus de laatste tijd zijn we vaker in bed samen. Maar ik ben weer helemaal afgeknapt geworden sinds ik hem hem gezien. Ik vind hem vies. Hij weet dat ik hem heb betrapt. Hij heeft zijn excuses aangeboden maar voor mij voelt het alsof hij vreemd is gegaan.

Getrouwde man

Ik snap niet waarom een getrouwde man met kinderen zoiets nodig vindt. Op het net lees ik dat het heel normaal is. Ik had geen idee dat getrouwde mannen zich bezig hielden met dit soort rotzooi. Ik was eigenlijk best blij met ons saaie leven. Nu denk ik allerlei zieke dingen. Dat hij vreemdgaat en dat hij niet van me houdt. Ik wil bijna die meisjes niet meer met hem laten. En soms heb ik het gevoel dat hij homo is. Homo mannen doen vaker deze dingen toch? Ik vind Roche echt vies.
[quads id=1]
Een homo

Ik hoop eigenlijk wat advies te krijgen van andere vrouwen. Moet ik iets doen aan onze relatie? Komt het misschien door mij dat hij zo is geworden of is hij echt een homo geworden? Kunnen jullie mij aub vertellen wat ik moet doen want ergens denk ik zelfs aan scheiden. Als hij wekelijk een homo is wil ik niet bij hem blijven. Of dat hij een seksueel gefrustreerde man is.

Ik vind het jammer want mijn hele kijk op ons huwelijk is veranderd. Toch kan het zijn dat ik me aanstel en dat ik me niet druk moet maken. Ze zegt: Dit doen alle mannen. Heeft ze gelijk? Bedankt alvast.

gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik heb een kleintje

Anoniem: Mijn vrouw gaat vreemd

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.