Video – Motor van vliegtuig valt uit boven schiphol

Een vliegtuig van British Airways is vanavond boven Schiphol in de problemen gekomen met een uitgevallen motor. De hulpdiensten rukten meteen massaal uit naar de luchthaven, maar het toestel wist uiteindelijk veilig te landen.

[quads id=1]
Het gaat om een Airbus A321 die op weg was naar het Londense vliegveld Heathrow. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio laat aan NH Nieuws weten dat er een melding was binnengekomen van een toestel met een of meerdere uitgevallen motoren.

Of het vliegtuig officieel een noodlanding heeft moeten maken, is nog onduidelijk. Belangrijk is dat ze weer veilig op de grond staan.
Niet iedereen vond dat het belangrijkste. Bekijk hier 1 van de klaag Twitterberichten:

Bekijk hier de video waarom het contact met het vliegtuig en de toren te beluisteren is:
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.