Video – Mijn herinneringen aan 30-jarige Vishal Soekhoe

Mijn goede Maat……

Vishal Soekhoe

…..is er niet meer na een tragisch gebeuren. Dit bericht is als een shock bij mij overgekomen…heel erg zwaar om dit te verwerken. Hij was een levensgenieter….een persoon die echt van de Natuur hield. En zo heeft de Natuur hem ook naar zichzelf toegeëigend….. We hebben samen veel reisjes afgelegd…het gemis zal er nu altijd bestaan. Moge zijn ziel verlossen uit de kringloop van het leven en de dood en zich herenigen met de opperziel van de Almachtige.

Aum asato ma sad gamaya…
Tamaso ma yuotir gamaya…
Mrityur ma amritam gamaya…

O Almachtige,
Leid mij van de onwaarheid naar de waarheid
Leid mij van het duisternis naar het licht
Leid mij van de dood naar de onsterfelijkheid

Hari Aum Shanti…

~Subhaas Dhanikasing~

Bekijk hieronder de uitvaartgegevens en de verschillende video-herinneringen aan Vishal Soekhoe:
[quads id=1]


[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

30-jarige man verdronken tijdens bedrijfsuitje

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.