Video – Gegevens bekend van de 4 verkeers-slachtoffers

Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op vrijdag 8 september aan de Afobakkaweg lieten drie mensen het leven. Het gaat in deze om Aloekoe Abauna (41), die de bestuurder was het personenvoertuig en de 38-jarige bijrijder Boyd Joonha. Zij lieten ter plaatse het leven.
[quads id=1]
De bijrijder van het busje, de 55-jarige Maria Afoealla overleed kort na aankomst in de ziekeninrichting. De bestuurder van dit voertuig Paul (60) is na medische behandeling heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De ontzielde lichamen zullen na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan.

De politie van Paranam is belast met deze zaak.

Update:

Van het Academisch Ziekenhuis vernam de politie gistermiddag om 2.30u dat een vierde slachtoffer dat betrokken was bij de frontale botsing op 8 september op de Afobakkaweg is komen te overlijden. De aanrijding vond plaats ter hoogte van mast no. 35. Bij deze aanrijding lieten twee personen ter plekke het leven, terwijl het derde slachtoffer op dezelfde dag in het ziekenhuis het leven liet. Het slachtoffer was in leven geheten Cyriel Paul. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer thans op 57

Aloekoe Abauna

Bekijk hieronder de video’s van het ongeval. Let op de beelden kunnen schokkend zijn.
[quads id=1]


Foto’s binnengekomen via Facebook
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save

Save