Moet de visumplicht voor Surinamers afgeschaft worden?

0

…Nederland als een beschaafd land, kan het niet maken om een visumplicht in te voeren voor haar eigen voormalige rijksgenoten….

Op dinsdag 12 september heeft Stichting Satya Dharma Nederland een petitie met 5374 handtekeningen aangeboden aan de Tweede Kamer der Staten –Generaal te ’s-Gravenhage, Nederland.

De petitie gaat volgens voorzitter Ram Rambaratsingh over het afschaffen van de visumplicht voor Surinamers. Suriname heeft ruim 300 jaar deel uitgemaakt van ‘het Koninkrijk der Nederlanden’, zoals in ‘Het Statuut’ staat. Surinamers mogen niet als een willekeurige vreemdeling worden beschouwd, zoals een vreemdeling uit de hele wereld. Suriname heeft economische, sociale en familiare banden met Nederland.

Nederland heeft de plicht en is verplicht Suriname in alle opzichten te helpen waar nodig.

Nederland als een beschaafd land, kan het niet maken om een visumplicht in te voeren voor haar eigen voormalige rijksgenoten.

Stichting Satya Dharma Nederland vindt dat de visumplicht onmiddellijke ingang moet worden afgeschaft.
Gerelateerde berichten:

Bekendmaking – Nederlandse Ambassade doet geen visumaanvragen meer!

Bron: De West
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.