Moet de visumplicht voor Surinamers afgeschaft worden?

visum vakantie Paramaribo

…Nederland als een beschaafd land, kan het niet maken om een visumplicht in te voeren voor haar eigen voormalige rijksgenoten….

Op dinsdag 12 september heeft Stichting Satya Dharma Nederland een petitie met 5374 handtekeningen aangeboden aan de Tweede Kamer der Staten –Generaal te ’s-Gravenhage, Nederland.
[quads id=1]
De petitie gaat volgens voorzitter Ram Rambaratsingh over het afschaffen van de visumplicht voor Surinamers. Suriname heeft ruim 300 jaar deel uitgemaakt van ‘het Koninkrijk der Nederlanden’, zoals in ‘Het Statuut’ staat. Surinamers mogen niet als een willekeurige vreemdeling worden beschouwd, zoals een vreemdeling uit de hele wereld. Suriname heeft economische, sociale en familiare banden met Nederland.

Nederland heeft de plicht en is verplicht Suriname in alle opzichten te helpen waar nodig.

Nederland als een beschaafd land, kan het niet maken om een visumplicht in te voeren voor haar eigen voormalige rijksgenoten.
[quads id=1]
Stichting Satya Dharma Nederland vindt dat de visumplicht onmiddellijke ingang moet worden afgeschaft.
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/29/bekendmaking-ambassade-doet-geen-visumaanvragen-meer/

Bron: De West
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.