Video – Bekendmaking van de politie ivm afsluiting Saron brug ivm ongeluk

Voertuigen kunnen voor onbepaalde tijd niet over de Saronbrug die maandag is aangereden door een truck. Het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT en C) wil geen risico nemen met de beschadigde brug.

Raoel Swedo, hoofdvoorlichter van het ministerie, zegt tegen de Ware Tijd dat de brug “zeker voor zeven dagen” gesloten zal zijn. “Een steunpilaar zit los en een deel van de vangrail is beschadigd. Als we het verkeer over de brug laten rijden, kan dat ergere problemen veroorzaken”, aldus Swedo van OWT en C.
[quads id=1]
Ingenieursbureau Rustwijk & Rustwijk zal een schaderapport opmaken voor de verzekeringsmaatschappij bij wie de veroorzaker is verzekerd. Aan de hand van de reactie van het verzekeringsbedrijf zal er worden gestart met de herstelwerkzaamheden.

De truckchauffeur die de brug aanreed raakte bekneld in het voertuig. De brandweer moest uitrukken om hem te bevrijden uit zijn benaderde positie.

Oproep van de politie: Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat de Saronbrug met ingang van maandag 11 september, vanwege een verkeersongeval, tot nader order is afgesloten voor het verkeer. Op weggebruikers wordt het beroep gedaan de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.
[quads id=1]
Kunt u dit bericht aub zo veel mogelijk delen?

Bekijk hier de video:

Bron: DWT
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]