Video – 13-jarige is de jongste student ooit op de universiteit van Atlanta

Een 13-jarige Atlanta tiener bewijst met haar laatste prestatie dat de mogelijkheden van ‘Black Girls’ eindeloos zijn. Volgens de krant ‘Atlanta Journal Constitution’ heeft Kimora Hudson net geschiedenis gemaakt door als de jongste student aan de Universiteit van West-Georgia te worden aanvaard.
[quads id=1]
Aan de krant vertelde Hudson hoe ze ontdekte dat ze eigenlijk een soort genie was. “In de klas stak ik altijd als eerst mijn hand op,” zei ze. ‘Dat voelde gewoon normaal. Maar toen ik in hogere klassen kwam, begon ik te denken:’ OK, ik ben erg slim. ”

Zodra ze haar diploma ontvangt, is Kimora van plan om een marine bioloog, dierenarts, chirurg of psycholoog te worden. Wat ze ook besluit om na te streven, we zijn er zeker van dat ze enorm zal presteren.

Bekijk hier de video en raak geïnspireerd:
[quads id=1]

Bron: bet.com
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.