Vermissing – De Familie van Serena Holland is opzoek

Tot nu toe helaas nog geen teken van leven van mijn lieve zus Serena Holland en haar 2 dochters Larissa en Medyann ontvangen😪 ..w.s door de enorme ravage dat de orkaan heeft achter gelaten op sint Maarten, waarbij er geen telefonisch contact meer mogelijk is …ook geen gewenste zoek resultaten op www.ikbenveilig.nl …
[quads id=1]
hulp ingeroepen van Noodweer Online en hun gegevens door vermeld .zij gingen hun elk half uur proberen te bellen,en zodra er contact was ons laten weten …als zij na 48 uur nog geen contact hebben dan gaan zij hun officieel als vermist aanmelden ..

Wij blijven hopen en bidden🙏🙏🙏meer kunnen wij niet doen dan afwachten *zucht* ….dank voor jullie medeleven <3 <3 Dit bericht zoveel mogelijk delen A.U.B Dankjwel 🙏❤️👄
[quads id=1]

Bekijk hier de oproep van haar broer:

Deel dit bericht zoveel mogelijk. Heeft u contacten op Sint Maarten? Deel het bericht dan ook met hen. Wellicht kunnen zij helpen.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.