Man zomaar aangevallen door eigen hond (Nederland)

‘Schiet alsjeblieft mijn hond dood!’, smeekt man na aanval herdershond. Een 71-jarige man uit Nederland is vrijdagmiddag uit het niets door zijn eigen hond aangevallen. De Duitse herder van ongeveer anderhalf jaar oud hing minutenlang aan de armen van de man.
[quads id=1]
De aanval van de hond was zo heftig dat het slachtoffer de opgeroepen agenten toeriep om ‘alsjeblieft zijn hond dood te schieten’. Omdat er geen verdovingspistool voorhanden was, schoot een van de agenten gericht op de hond. Het dier liet het slachtoffer los, maar raakte door het dolle heen. De agent loste daarop nog vier schoten om de hond te doden.

Een politiewoordvoerder zegt dat het doden van de hond in een greppel heeft plaatsgevonden en dat omstanders niet in gevaar zijn geweest. De man raakte gewond aan beide armen en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
[quads id=1]

Bron: Omroepbrabant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.