30-jarige man verdronken tijdens bedrijfsuitje

…Hij zette nauwelijks drie stappen in het water of hij werd door het stromende water van de soela meegesleurd. Vanwege de stroomverstelling kon hij zich niet redden…

Man verdronken te Menimi. Afgelopen zaterdag heeft een bekend bedrijf een personeelsuitstapje georganiseerd naar Menimi te Atjoni. Vrijwel iedereen heeft hieraan meegedaan. De 30-jarige Vishal Avinash Soekhoe is op een gegeven moment in het water gegaan.
[quads id=1]
Hij zette nauwelijks drie stappen in het water of hij werd door het stromende water van de soela meegesleurd. Vanwege de stroomverstelling kon hij zich niet redden. Soekhie verdween in de diepte. Hij is niet meer levend boven water gekomen.


(Vooorbeeld foto Menimi Resort)
[quads id=1]
Er werd terstond een zoekactie op touw gezet, echter zonder het gewenste resultaat. Het ontzielde lichaam van Soekhoe werd drie dagen later, dus op maandagmorgen rond 07.30 uur opgevist in de directe omgeving.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.