Video – 31-jarige Arnold komt om na motorongeluk (Nederland)

De 31-jarige motorrijder die van de week in Haarlem gewond raakte bij een ongeluk in Haarlem, is aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer moest uitwijken voor een auto. Daarbij raakte hij een hoge stoeprand, vloog over het stuur van zijn motor en kwam tegen een bushokje aan.

Vrienden van de motorrijder die afgelopen woensdag in Haarlem verongelukte, zijn een crowdfundingactie gestart voor zijn uitvaart. De verzekering van het slachtoffer is volgens nabestaanden niet voldoende om de kosten ervan te dekken.

“Arnold verdient een waardig afscheid”, zegt initiatiefneemster van de inzamelingsactie Duifje van Schaik. Zij was een goede vriendin van de 31-jarige motorliefhebber. “Ik zag hem als jongere broer. Iedereen noemde hem ook ‘broertje’. Zo was hij”, vertelt ze aan NH Nieuws.

Op doneerdoel.nl vragen vrienden van ‘Nolly’ 6.000 euro voor zijn uitvaart. “Het volledige bedrag gaat naar zijn uitvaart. Wat overblijft, steken we in een gedenksteen of iets dergelijks. Misschien op de plek van het ongeluk.”

De actie is een succes, want binnen twee dagen hebben de nabestaanden al bijna het beoogde bedrag opgehaald. De uitvaart van Arnold is donderdag in Haarlem.

Veel mensen op social media delen hun herinneringen aan hem. Ook deze kregen wij binnen:


Een paar dagen geleden kreeg hij van zijn motorvrienden al een mooi afscheidsritueel. Bekijk hier de video:


Bekijk hier de fotoreportage: