Man steekt huis vermoedelijk in brand na huiselijke ruzie

brand Paramaribo

…van een huiselijke ruzie. Toen trof de politie bij aankomst alleen de vrouw met haar twee minderjarige kinderen aan. Op haar verzoek werd zij op een ander adres afgezet om de nacht door te brengen….

Houten woning afgebrand; man aangehouden voor brandstichting. Een houten woning, waarvan de keuken uit steen was opgetrokken aan de Rameswardat Ganputweg is op woensdag 6 september in de as gelegd.
[quads id=1]
Na een telefonische melding dat een woning in lichterlaaie stond, deed de politie van Santo Boma het adres aan. Daar aangekomen waren de woning en de totale inboedel reeds afgebrand. De brandweer was bezig met nablussingswerkzaamheden. Aan de hand van getuigenverklaringen is de bewoner Kishan, G. (29), die onder invloed van alcohol verkeerde aangehouden op verdenking van brandstichting. In afwachting op zijn voorgeleiding is hij is ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau.

[quads id=1]

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning die niet was aangesloten op het elektriciteitsnet is niet tegen brand verzekerd. De politie van Santo Boma had het adres eerder op de avond al aangedaan. Dit na een melding via de Centrale Meldkamer van een huiselijke ruzie. Toen trof de politie bij aankomst alleen de vrouw met haar twee minderjarige kinderen aan. Op haar verzoek werd zij op een ander adres afgezet om de nacht door te brengen.

De politie van Santo Boma en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met deze zaak.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.