Anoniem: Zijn ex is zwanger van hem maar hij wil met mij trouwen?

Lieve lezers van dit medium. Ik ben Jolanda en ik ben inmiddels al een jaartje of 3 samen met Ed.
[quads id=1]

Hij heeft een kind met zijn ex

Ed is echt een hele lieve man. We wonen sinds een jaartje samen in Amsterdam. Hij is bij mij ingetrokken toen ik mijn huis kreeg. We hebben geen kinderen samen ik ben pas 23 jaar en wil mijn studie afmaken. Ed is 34 en heeft een kind met zijn ex, een zoon. Hij wil dolgraag kinderen met mij maar hij snapt wel dat ik jonger ben en nog even wil wachten.

Nog gevoelens

In het begin van onze relatie heeft hij toegegeven dat hij nog gevoelens had voor zijn ex, maar omdat zij is vreemdgegaan is hij bij haar weggegaan, maar om hun zoontje zagen ze elkaar vaker en soms kwam het ervan dat ze in bed belandde.

Het voelde vertrouwd zei hij

Hij zei dat het gewoon vertrouwd aanvoelde omdat ze in hun huis waren gebleven. Toen hij het vertelde waren we al een 1 jaar bij elkaar en hij deed het niet meer en beloofde dat het voorbij was. Zijn ex was inmiddels alweer aan de man, en woonde in het huis met die ander.
[quads id=1]

Andere papa

Ik weet dat Ed soms wel jaloers deed maar natuurlijk vond hij het niet leuk dat hun zoon in huis woonde met die andere man. Ik snap dat wel. Ik ben ook geen moeilijke vrouw. Heel nuchter (veel te nuchter). Daarom voel ik me echt belazerd toen zijn zoontje vorige week zei dat hij een zusje krijgt. Van papa en mama. Ik probeerde hem nog uit te leggen dat het een halfzusje wordt en dat ze een andere papa heeft maar hij was ervan overtuigd dat Ed ook de vader was. Dus toen Ed thuis kwam legde ik hem lachend uit wat er was gebeurd en dat hij zijn zoontje moest uitleggen hoe de vork in de steel zit.
[quads id=1]

Een lang verhaal

(Sorry, het verhaal wordt een beetje lang maar ik heb zoveel te vertellen) Maar Ed zij dat hij me iets moest vertellen. Dat hij toch de fout in is gegaan en dat Saskia, zijn ex dus, zwanger van hem is en dat ze al die tijd door zijn blijven gaan. Maar hij wilt dit dubbel leven niet meer.

Hij heeft me ten huwelijk gevraagd

Hij liep naar de slaapkamer, ik dacht werkelijk om zijn tas en spullen te pakken (ik smeekte hem zelfs om niet te gaan. Zo stom.) en hij kwam naar me toe met een zakje waar een ring inzat. Hij heeft me op zijn knieën te huwelijk gevraagd en ik was heel blij.
[quads id=1]

Ed buiten gezet

Hij heeft iedereen gebeld en uitgenodigd en we zijn met een grote groep uit eten geweest en hij heeft het toen aangekondigd. Uiteraard heeft hij niemand verteld over de baby. Ik was blij en trots die avond. Ik zeg het jullie eerlijk. Alsof ik een trofee had gewonnen.

Mijn broers hebben me opgehaald

Maar toen ik mijn moeder de volgende dag het hele verhaal vertelde brak de hel los. Mijn broers stonden meteen voor de deur en binnen een half uur hebben alle spullen van Ed buiten gezet. Het was echt heel erg. Mij  hebben ze afgezet bij mijn moeder. Daar ben ik nu nog steeds.

Ik krijg allemaal felicitaties

Ik vind het zo erg en ik schaam me dood. Onze vrienden denken dat alles koek en ei is. Op Facebook krijg ik felicitaties. Ed is al een paar keer hier gekomen om te praten. Mijn vader die toevallig op vakantie is weet van niets want hij is echt mijn beschermengel. Ik denk dat hij Ed vermoord. Ik ben bang.

Kappen met hem?

Ik weet dat jullie gaan zeggen dat ik moet kappen met hem, maar ik heb ja gezegd. Ik wil met hem trouwen en ik hou van hem. De enige reden dat ik nu bij mijn moeder ben is omdat ik mijn broers en mijn ouders niet wil teleurstellen maar ik weet zeker dat ik niet klaar ben met Ed.
[quads id=1]

Ze was altijd lief

Maar hoe kan ik verder met hem gaan? Hij gaat uiteraard zijn kind willen zien. Van die ex heb ik trouwens nooit last gehad. Ze was altijd lief en aardig. Geen meisje die loopt te bellen en uitschelden. Ze heeft me zelfs gebeld gisteren om haar excuses aan te bieden. Maar ze hoeft nooit meer met me te praten. Dat heb ik haar ook uitgelegd.

Waarom doet de liefde zo een pijn?

Mensen dit is echt moeilijk. Ik weet dat ik moet stoppen, maar waarom doet de liefde zo een pijn? Hoe kom ik over hem heen? Ik heb serieus advies nodig. Anders trek ik dit niet. Alvast bedankt.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Zijn vriendin weet van mijn zwangerschap. Wat nu?

Anoniem: Mijn babydaddy is niet blij met mijn zwangerschap

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.