40-jarige Rodney heeft omgang met 12-jarige

zus Paramaribo

…Rodney verklaarde dat hij reeds enkele keren omgang heeft gehad met het minderjarige meisje. Zij wilde echter op die bewuste ochtend niet….

De 40-jarige Rodney T. is op woensdag 6 september aangehouden door de politie van Latour. De politie kreeg vroeg in de ochtend de melding dat er vermoedelijk een dame in een gebouw wordt misbruikt.
[quads id=1]
Ter plaatse troffen de wetsdienaren de verdachte Rodney en een 12-jarige meisje aan. Rodney verklaarde dat hij reeds enkele keren omgang heeft gehad met het minderjarige meisje. Zij wilde echter op die bewuste ochtend niet.

Bij een onderzoek in de woning zijn er drugs, een vuurwapen met bijbehorende patronen en andere goederen waarvan Rodney de herkomst niet kon verklaren, inbeslaggenomen.

Voorbeeldfoto

Deze zedenzaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken en de drugs- en het overige wordt verder door de politie van Latour onderzocht.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.