Video – Vrouw pleegt zelfmoord omdat ze geen keizersnee krijgt (buitenland)

…Op een gegeven moment werd de pijn zo heftig voor de vrouw dat ze uit het raam sprong van de 5de verdieping van het ziekenhuis. …

Bizar verhaal uit China. Een zwangere vrouw heeft daar zelfmoord gepleegd, omdat haar familie weigerde om een keizersnede uit te laten voeren door een ziekenhuis. In China is het verplicht dat de familie ermee instemt dat er een keizersnede wordt uitgevoerd.
[quads id=1]
Doktoren hadden de vrouw al meerdere malen verteld dat haar baby een groot hoofd heeft en dat een bevalling via de natuurlijk weg weleens te riskant zou kunnen zijn voor haar eigen gezondheid. Op een video uit het ziekenhuis is te zien dat de vrouw enorm veel pijn heeft en zelfs haar familie smeekt voor een keizersnede.

Op een gegeven moment werd de pijn zo heftig voor de vrouw dat ze uit het raam sprong van de 5de verdieping van het ziekenhuis. De familie zegt zelf dat doktoren de ingreep op het laatste moment hebben geweigerd en het ziekenhuis heeft een contract naar buiten gebracht waarop te zien is dat de vrouw en haar man zelf hebben getekend voor een natuurlijke bevalling, terwijl ze op de hoogte waren van de consequenties.

In ieder geval is de arts van de vrouw geschorst totdat er onderzocht is welke partij nu fout is in deze zaak.

Bekijk hier de video. Let op video kan schokkend zijn:
[quads id=1]

Bron: vkmag
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.