Verkeersveiligheidsmaand. Al 6 doden!

…Het leven van ieder mens of dier is kostbaar. Voor de ingestelde periode van de verkeersveiligheidsmaand (15 augustus 2017 tot en met 15 september 2017) zijn er reeds 6 doden in het verkeer gevallen….

De verkeerspolitie van regio Midden heeft in het weekend van vrijdag 25 augustus zes rijbewijzen van dronken autobestuurders ingevorderd. De dossiers ter zake zijn opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
[quads id=1]
Het leven van ieder mens of dier is kostbaar. Voor de ingestelde periode van de verkeersveiligheidsmaand (15 augustus 2017 tot en met 15 september 2017) zijn er reeds 6 doden in het verkeer gevallen.

De politie doet een dringend beroep op alle verkeersdeelnemers zich te houden aan de verkeersregels en zo de stijging van de verkeersbarometer te stuiten!

De politie zal op elke drukke verkeersader duidelijk zichtbaar zijn, doch de verantwoordelijkheid voor uw leven en dat van anderen, ligt in uw handen.
[quads id=1]
Ook op bezoekers die de vakantieoorden aandoen, wordt het beroep gedaan zich na consumptie van alcohol niet achter het stuur te begeven.

Gisteren was er een vreselijke aanrijding aan de Affobakka weg. 3 mensen kwamen om het leven. Foto van Marvey Friss

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.