28-jarige komt om na verkeersongeval

…Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder van de pick-up bij een inhaalmanoeuvre tegen het rechter wiel van de tractor aankwam….

De politie van het ressort Nickerie kreeg omstreeks 19.00 uur de melding van een aanrijding aan de Middenstandpolder tussen een pick-up en een tractor. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder van de pick-up bij een inhaalmanoeuvre tegen het rechter wiel van de tractor aankwam.
[quads id=1]
De tractor geraakte uit balans en brak in tweeën. De 28-jarige tractor bestuurder Dhirin Badjan kwam hierdoor te overlijden. De bestuurder van de pick-up verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De ontzielde lichaam van Badjan zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Met het overlijden van Badjan is de barometer gestegen naar 56.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.