Video – Update: Drie verkeersdoden gevallen vanmiddag

Update:

De frontale aanrijding aan de Afobakaweg heeft nog een leven geëist. Een derde slachtoffer is overleden op Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vanmiddag zijn twee personen ter plekke overleden. Een zwaar gewond slachtoffer is per ambulance vervoerd naar de SEH. Alle drie ontzielde lichamen zijn in beslag genomen voor obductie. Het aantal verkeersdoden is gestegen naar 55 voor dit jaar.

…Starnieuws verneemt dat de twee personen ter plekke zijn overleden. De aanrijding vond plaats bij mast 35. Naast drie ambulances moest ook de brandweer uitrukken om personen te bevrijden van hun benarde positie…

Op de Afobakaweg zijn vanmiddag twee verkeersdoden gevallen. Twee auto’s zijn frontaal in botsing met elkaar gekomen, met het noodlottige gevolg.
[quads id=1]
Starnieuws verneemt dat de twee personen ter plekke zijn overleden. De aanrijding vond plaats bij mast 35.

Naast drie ambulances moest ook de brandweer uitrukken om personen te bevrijden van hun benarde positie.

In de verkeersveiligheidsmaand is het aantal verkeersdoden gestegen naar acht. Landelijk gaat het om 54 verkeersdoden voor dit jaar. De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Verkeersdode foto Chantal daal
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.