SLM vluchten naar Miami en Orlando geannuleerd wegen orkaan!

slm Suriname

…Surinam Airways adviseert passagiers contact te maken met het SLM passageverkoopkantoor, hun reisagent en/of de berichtgevingen via de media te volgen. …

De SLM vliegt zaterdag 9 en zondag 10 september niet naar Miami en Orlando-Sanford. Dit heeft te maken met orkaan Irma die volgens verwachting komend weekend Florida zal aandoen.
[quads id=1]
Passagiers die op deze vluchten geboekt staan, zullen op een nader te bepalen datum worden vervoerd, meldt de SLM in een persbericht. Passagiers die geboekt staan naar Aruba en Georgetown zullen via een gewijzigd vliegschema op zondag 10 september worden vervoerd.
[quads id=1]
Surinam Airways adviseert passagiers contact te maken met het SLM passageverkoopkantoor, hun reisagent en/of de berichtgevingen via de media te volgen. Orkaan Irma is een categorie 5 orkaan en heeft al voor onnoemelijk veel leed gezorgd in het Caribisch Gebied. Irma is een van de krachtigste stormen van deze eeuw die de Atlantische Oceaan heeft voortgebracht.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.