Politie schiet arrestant neer

0

…Terwijl de politieagenten bezig waren hem vanuit de bus naar het cellenhuis te dirigeren nam hij zijn kans om te ontvluchten…

Arrestant op de vlucht geschoten. Een arrestant, die was aangehouden en donderdagmiddag van de politiepost Keizerstraat probeerde te vluchten, is tijdens zijn poging in zijn been geschoten door een politieman.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze arrestant ten behoeve van de vreemdelingen bewaring per arrestantenbus was overgebracht naar station Keizerstraat. Terwijl de politieagenten bezig waren hem vanuit de bus naar het cellenhuis te dirigeren nam hij zijn kans om te ontvluchten. De gewonde arrestant werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij is ter observatie opgenomen.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.