Militair ‘steelt’ taxi om gewonde vriendin naar het ziekenhuis te brengen

taxi Paramaribo Suriname

…De auto is terecht. Hij verklaarde bij de politie dat hij zijn vriendin in de taxi naar het ziekenhuis bracht. Zijn vriendin had zich verwond aan haar hoofd. Verder gaf hij aan een taxi te hebben gebeld….

Een militair is aangehouden op verdenking van een beroving. Hij zou de auto van een taxichauffeur in Paramaribo hebben buitgemaakt. Het slachtoffer verklaarde dat hij aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Saronbrug een klant liet uitstappen.
[quads id=1]
Op een gegeven moment stopte een bromfietser die gewapend was met een mes, naast zijn auto. Door deze handelingen van de man rende de bestuurder uit paniek en angst weg uit zijn voertuig. De verdachte reed in die wagen weg en liet zijn bromfiets op de plaats delict achter. De politie nam deze bromfiets in beslag. De klant is vermoedelijk vriendin van de verdachte.

De politie ging naar de locatie voor onderzoek, maar trof de klant niet aan. Zij zat in de taxi en reed samen met de verdachte weg. Naderhand meldde de verdachte, een militair, bij de politie aan. De auto is terecht. Hij verklaarde bij de politie dat hij zijn vriendin in de taxi naar het ziekenhuis bracht. Zijn vriendin had zich verwond aan haar hoofd. Verder gaf hij aan een taxi te hebben gebeld.
[quads id=1]
Toen hij het voertuig zag, rende hij ernaar toe. Toen de taxichauffeur wegrende, bracht hij zijn vriendin in de taxi naar het ziekenhuis. Hij ontkent met een mes of houwer gewapend te zijn. De politie schakelde de militaire politie in voor verder onderzoek…
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.