Video – Zwangere Britse krijgt miskraam door enorme vleesboom

…Ze kreeg een miskraam. „Mijn hart was gebroken. Het gezwel had een formaat van 20 bij 30 centimeter en groeide elke dag. Er was geen ruimte voor de baby om te groeien in mijn buik”, l…

Hoewel ze een enorme buik had, was de Britse Kristy Butler (22) niet zo lang zwanger dan ze dacht. Het leek alsof ze acht maanden zwanger was, maar dat bleek slechts zes weken te zijn. De oorzaak van haar dikke buik was een enorme cyste.
[quads id=1]
Zelf had Kristy uit Swansea al een vermoeden dat ze zwanger maar, maar toen ze zich liet onderzoeken dachten artsen dat ze geruime tijd in blije verwachting was vanwege haar enorme buik.

Zo zag de verwijderde vleesboom eruit

Er bleek een gigantische cyste in haar buik te zitten die haar baarmoeder aan het beschadigen was. Kristy was wel zwanger, maar de vrucht was pas zes weken oud.

’Mijn hart was gebroken’ Snel werd Butler geopereerd, maar daarbij lukte het niet om de baby in wording te redden. Ze kreeg een miskraam. „Mijn hart was gebroken. Het gezwel had een formaat van 20 bij 30 centimeter en groeide elke dag. Er was geen ruimte voor de baby om te groeien in mijn buik”, legt ze uit aan de Daily Mail.
[quads id=1]
Cyste goedaardig, in Suriname noemen we dat in de volksmond een vleesboom.
„Gelukkig was mijn cyste goedaardig. Maar mijn eierstok moest wel verwijderd worden omdat deze door het gezwel was beschadigd.

Had ik er langer mee doorgelopen, dan zouden andere organen ook schade hebben opgelopen”, aldus Kristy. Hoewel ze erg aangeslagen is, hoopt ze in de toekomst alsnog een gezin te stichten met haar vriend. „Ik zal in elk geval extra alert zijn als mijn buik ineens zo snel gaat groeien. We willen dolgraag kinderen en gelukkig is dat nog steeds mogelijk volgens de artsen.”


(De buik van Kristy voordat de vleesboom werd verwijderd)

Groeit uw buik te snel tijdens een zwangerschap, breng dan een bezoekje aan de dokter.
Voor meer informatie over vleesbomen? Bekijk dan de video hieronder:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.